Logo

Shkodër
Nëse po kërkoni pushim për një natë dhe relaks maksimal Citysale ka gjetur zgjidhjen për ju.
Me 25% ULJE ju do të shijoni një natë pushim në ambientin mjaftë relaksues të Bar Hotel Molla.
Çmimi real: 4000LEK
Ulja: 25%
Çmimi i ofertës për person: 3000LEK
Rezervo kuponin tani, kontakto Citysale!

  • Sample Banner