Logo

Na kontaktoni

Keni probleme me përdorimin e kuponit në Citysale apo pyetje shtesë?

Na dërgoni e-mail në support@citysale.al  ose na telefononi në 044 801112 ose në  069 4070710.

​Ju mund të na kontaktoni edhe përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.al

Jeni pronarë  i ndonjë biznesi?

Kontrolloni faqen e bizneseve dhe ju do të shihni se sa e lehtë është të reklamoni biznesin tuaj. Kontaktoni në info@citysale.al për çdo informatë shtesë.

Informacion Online

 
 • *
  Shkruani Emrin
  *
  Shkruani mbiemrin
  *
  Shkruani Email Adresën~*Shkruani email adresë valide
  *
  Selektoni llojin e porosisë