Logo

Mënyrat e Pagesës

Statusi juaj
Ju duhet të jeni 18 vjeç ose më i vjetër për të blerë ndonjë produkt nga ne.
Regjistrimi
Për të blerë ndonjërin prej ofertave në web faqen tonë duhet të jeni të regjistruar paraprakisht.
1. Pagesa direkt te biznesi
- Pagesa për ofertën bëhet drejtpërdrejt tek biznesi. 
- Pasi të bëni blerjen-rezervimin e ofertës Citysale ju lëshon kuponin e ofertës. 
- Kuponin mund të merrni nga llogaria juaj apo edhe nga emaili juaj.
- Printimi i kuponit nuk është i detyrueshëm.
- Kuponin mund ta tregoni nga Smart phone ose nga Tableti juaj. 
- Kuponin mund ta tregoni nga Smart phone ose nga Tableti juaj. 
- Shfrytëzoni ofertën tuaj me zbritje të volitshme.
2. Pagesa me Korrier
Pasi të bëni rezervimin e kuptonit ju lutemi kontaktoni me biznesin rreth kushteve dhe çmimit të dërgesës. 
E drejta për të anuluar dhe për të kthyer produkte  
Nëse ju jeni një klient, ju keni të drejtë të ktheni produktin ose të anuloni porosinë tuaj online jo më vonë se 7 ditë pas ditës që merrni produktin.Citysale ofron rimbursim për kuponët që kthehen deri ne 7 ditë pas blerjes. Kuponët nuk duhet të jenë të shpenzuar. Citysale rezervon të drejtën që të ndryshojë maksimumin e ditëve lejohet kthimi i kuponit, varësisht prej llojit të shërbimit apo produktit të ofruar. Koha që nevojitet për të kthyer mjetet është 3 ditë pune.  
Për më shumë pyetje mos ngurroni të na dërgoni email në info@citysale.al ose na telefononi në 044 801112 ose në 069 4070710. Ju mund të na kontaktoni edhe përmes chat-it në ueb faqe i cili gjendet në këndin e poshtëm të anës së djathtë në www.citysale.al