Logo

Regjistroni biznesin tuaj

- Pse ofertat në Citysale?

Sepse këtu kalon ekskluziviteti si dhe reklamimi i biznesit tuaj është pa pagesë. Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Shqipëri, Kosovë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë.
Është platforma e parë e këtij lloji që operon në tri shtete të ndryshme. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Kuponë për shërbimet e bashkëpunëtorëve për një çmim me zbritje ekskluzive, në kohë të kufizuar dhe numër të caktuar të kuponëve.
Ideja mbi të cilën Citysale bazohet është demonstruar në mbarë botën që është fitimprurëse edhe për kompaninë edhe për bizneset me të cilët bashkëpunohet.

- Prandaj mos humbisni kohë!

- Reklamoni biznesin tuaj në vendin dhe kohën e duhur sepse puna jonë shfaqet përmes fjalës së fundit të teknologjisë botërore.
- Favorizoni biznesin tuaj me një platformë që vjen tek pragu i derës së biznesit tuaj.
- Në Citysale nuk ka kosto për të shfaqë imazhin e mirë të biznesit tuaj.
- Ju e dini saktë se sa klientë keni por ne e dim se sa shumë dëshironi që atë numër ta rrisni!
- Vetëm me ne, pa kosto numri i klientëve tuaj shumëfishohet.
- Klientët tuaj të ri tashmë janë në treg për produktet dhe shërbimet tuaja, ata janë të interesuar dhe duke pritur për t'u impresionuar nga ju përmes nesh. 
- Bëhuni bazë e suksesshme për klientë.
- Janë shtatë arsye kyçe pse duhet të bashkëpunoni me Citysale:
1) Realizmi i klientëve të ri
2) Marketing unik me investim minimal
3) Fleksibiliteti i krijimit të ofertave
4) Qasja në multi-tregje
5) Rritja dhe përmirësimi i imazhit në treg
6) Rritja e shitjeve
7) Maksimalizoni potencialin tuaj të shitjes.
Mrekulli! Unë dua të regjistrohem. Çfarë ndodh më pas?
Ju lutem plotësoni formularin më poshtë dhe njëri nga përfaqësuesit tanë do të paraqitet tek ju së shpejti!
PS: Reklamimi i biznesit dhe publikimi/postimi i ofertave me zbritje do të jenë falas.
Për biznese/klientë të antarësuar do ketë privilegje shtesë.
Për më shumë pyetje mos ngurroni të na dërgoni e-mail në info@citysale.al ose na telefononi në 044 801112 ose në 069 4070710 .

Informacionet Kontaktuese

 • *
  Shkruani Emrin
  *
  Shkruani mbiemrin
 • *
  Shkruani adresën 1
 • *
  Shkruani Qytetin
  *
  Selektoni një Shtet nga lista
 • *
  Selektoni një Qytet nga lista
  *
  Shkruani Kodin Postal/Zip
 • *
  Shkruani numrin e Telefonit
  Shkruani url valide
 • *
  Shkruani Email Adresën~*Shkruani email adresë valide

Të dhënat e Biznesit

 • *
  Shkruani Emrin e Biznesit
 • *
  Selektoni Llojin e Biznesit
 • *
     
  Shkruani kod sigurie~*Kodi i Sigurisë nuk është i vlefshëm