Logo

 

Nëse ende nuk keni llogari, Regjistrohuni!

  

Klikoni ne linkun Regjistrohu dhe vazhdoni me butonin "Kontrollo Blerjen".

  • Si mund te marr dhe përdor kuponin në Citysale?

    Kuponi juaj do të shfaqet në llogarinë tuaj pasi që pagesa të konfirmohet. Kontrolloni llogarinë tuaj dhe shtypni kuponin që ndodhet tek "Certifikatat e mija". Gjithashtu kuponin do të pranoni në emailen tuaj. Me këtë kupon ju mund të tërhekni produktin apo shërbimin e blerë.
  • A mund të jap kuponin tim si dhuratë?

    Absolutisht. Nëse ju keni blerë tashmë kuponin për veten tuaj dhe deshironi të jepni atë si një dhuratë, thjesht jepni kuponin mikut tuaj. Ose, ju mund të klikoni mbi Blej atë për një shoke/shoqe dhe kuponi do të dërgohet automatikisht tek adresa(e-mail) e mikut tuaj një herë pasi pagesa të është konfirmuar.
  • A mund të anuloj ose të kthejë porosinë time?

    Po, ju mund të anuloni porosinë tuaj brenda asaj kohe për derisa pagesa nuk është konfirmuar ende. Pasi pagesa është konfirmuar dhe kuponi është dorëzuar, ju nuk mund të anuloni. Pasi të dorëzoni kuponin, ju mund të kërkoni që të ktheni porosinë tuaj. Ne në bazë të arsyeve, do të japim mundësi të kthimit.