Logo

Bar Hotel Molla

Rruga Aleksandër Moisiu Tirane
Tirana
  • E vlerësuar 0/5

0/5 | 0 Vlerësimet

Ofertat e kaluara

  • 1 Natë akomodim në Bar Molla Hotel
    1 Natë akomodim në Bar Molla Hotel
    Vlera : 4000L - Vlera e Ofertës : 3000L - Zbritje : 25% - Ju kurseni : 1000L
    Berat, Durres, Elbasan, Ferizaj, Fier, Gjakovë, Gjilan, Korçë, Mitrovicë, Pejë, Prishtinë, Prizren, Shkodër, Tiranë, Ulqin, Vlorë
    Shiko ofertën
0 Komente

Bar Hotel Molla

Bar Hotel Molla, një ambient i mrekullueshëm dhe një staf mikpritës e bënë Hotelin tonë një pikë referimi mjaft pozitive për klientët që na vizitojnë dhe vendin ideal për kohen tuaj të lirë.

Me çmimet më të lira për akomodim e ushqim me ju garantojmë për shërbimin më të mirë dhe kujdesin maksimal që pushimi juaj të jetë ashtu siç e dëshironi.